Грандиозна промяна в живота на Гена Трайкова, докато е зад кадър тя…

Горещо

Откакто не е на екран, шефката на новините по bTV Гена Трайкова значително е наддала на килограми, пише седмичникът “Уикенд”.

Преди 5 години синеоката блондинка оглави сектор „Новини” на медийната група, а новият й пост я свали от ефир. Според една от версиите на колегите й от нюзрума, 5-те години далече от светлините на прожекторите са се оказали фатални за суетата и фигурата й. Други обаче са убедени, че амбициозната телевизионерка най-накрая е взела решението да стане майка. Бомба! Даниел Петканов ще работи в bTV! По време на гостуването й в сутрешното предаване „Тази събота” по повод новото новинарско студио на bTV, Гена се появи видимо наедряла. Статичната поза и необичайно подпухналия й вид породиха съмнения у зрителите, че вероятно очаква дете и крие щастливото събитие от суеверие.

Подозренията още повече се засилваха и от ниските еспадрили, които Гена бе обула. Кафевите чепици изобщо не подхождаха на дългата й сива рокля, но вероятно телевизионната шефка бе предпочела удобството пред стила. Ден по-късно, по време на официалното представяне на новата визия на студиата, Трайкова изглеждаше още по-странно. Прехвърлилата 40-те красавица прикриваше тялото си с омотан около него широк и дълъг шал. За разлика от останалите си колеги, които се разхождаха и показваха на зрителите трите мултифункционални сета, за да видят това, което остава скрито за тях, единствено Трайкова останала седнала на стол.

 

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password