Асен Блатечки в нов филм, Диляна Попова му партнира

Горещо

Диляна Попова започва снимки за нов български филм. Проектът е историческа драма, която се развива в средата на 40-те години в България. Актрисата и модел споделя, че е преживяла истински емоционален катарзис, докато се е готвила за кастинга и се е потопила в света на героинята си.

“Затворих се три дни, настройвах цялото си същество в посока – болка, мъка, сълзи, печал… И на кастинга усетих как се гмурнах в нея, как преминах през цялото й същество и избухнах в сълзи… Мисля, че и режисьорът беше много приятно изненадан от видяното”, разказва Диляна в интервю за списаниe Grazia.

Тя е лице на новия юнски брой на модното издание, а екзотичната фотосесия е реализирана на Малдивите. Всички снимки, както и цялата история на Диляна, ще откриете в броя. Режисьор на продукцията е Георги Костов, който само преди месец представи новия си филм “Опърничавите”.

“Действието в Буров се развива през 1944 г., една седмица преди 9 септември. Филмът е исторически и е доста сложен като епоха, вътре ще има и доста бойни действия”, заяви Костов по Нова. Сценарият е дело на писателя Александър Томов. Историческата драма се развива в средата на 40-те години в България.

 

/ източник: blitz.bg /

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password