Атанас Кателиев е “Гласът на България”

Горещо

Стругарят от Варна донесе първата победа за Графа в тригодишната му история като треньор в шоуто. „Твоят път тепърва започва. Гордея се с теб, браво!“, прегърна го Влади Ампов на сцената, която избухна с празнчни фойерверки. Атанас изгуби способността си да говори от вълнение и прегърна статуетката със сълзи в очите. Той спечели битката срещу Тино Хаджиев от отбора на Камелия.

Във финалния двучасов концерт вокалните остриета от отборите на Лечев, Михаела, Графа и Камелия премериха сили в четири солови изпълнения и четири дуета с треньорите си. Зрителите решиха на крачка от голямата награда от 50 000 лв. да си тръгнат соул дивата от Дубай – Ива Георгиева и тийнейджърката с хипнотизиращи сини очи и тембър – Надежда Александрова.

На крачка от голямата победа Ива загуби доверието на зрителите, но получи отличен от носителите на „Грами“ Clean Bandit, които избраха да запишат с нея версия на култово свое парче.

В последния етап на шоуто Наско и Атанас изпълниха по една специална песен, избрана от феновете на предаването. Гласовитият стругар изля душата си в “Impossible” на Джеймс Артър, а Тино закова първия си чувствен блус в шоуто с “Can’t help falling in love” на Елвис.

/ източник: show.blitz.bg /

 

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password