Марги Хранова и Гуна Иванова разплакаха Хисар

Горещо

Примите на естрадната и народната музика Маргарита Хранова и Гуна Иванова бяха гвоздея на програмата при откриването на едномесечните празници в Хисар. Двете дами бяха част от концерта на представителния ансамбъл на състава на въоръжените сили на Българската армия.

Марги Хранова се яви на сцената с ярко червена туника, усмихната и лъчезарна и изпълни някои от хитовите си песни. Разбира се, след всяко изпълнение бе заливана от дълги аплодисменти.

Гуна Иванова също бе облечена много красиво – с богато украсена от мъниста и ширити рокля в цвят на лавандула, с голяма цепка, по която мъжете в залата, въпреки възрастта на славея на народната музика, ахнаха.

Двете магнетични певици успяха дори да разплачат стотиците си почитатели, които не спряха да ги аплодират и искаха още и още. На сцената, освен Марги Хранова и Гуна Иванова, се изявиха още Гюнай Чалъков и дуетната му половинка Емилия Валенти, те също се радваха на безспирните овации на хората.

След концерта Маргарита Хранова сподели, че Хисар е любимият и зелен град, отдавна и открила тишината и спокойствието в него и често събира сили и отдъхва в курорта.

 

/ източник: show.blitz.bg /

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password