БЕЗЧИНСТВАТА НА ОЛИГАРХА – АРЕСТАНТ НИКОЛАЙ БАНЕВ ПРОДЪЛЖАВАТ И НА Г.М.ДИМИТРОВ

Горещо

Независимо от сериозните обвинения за откраднати милиарди левове от държавата които грозят семейство Баневи, те не се спират да хулят българският народ и правителството за това че не им съчувства.  В последните месеци в платформата Фейсбук излизат различни статуси и публикации на Николай Банев, което изглежда съмнително и доста провокативно спрямо ръководството на следствения арест. Ние и всички граждани се питаме – Как арестант има достъп до интернет и манипулира разследването? Как арестант, у чиято килия бяха намерени мобилни телефони преди месеци, все още има достъп до подобни такива и връзка с външния свят, като дори и не е наказан? Означава ли това че кражбите, финансови схеми и поръчителства за пребивания и убийства продължават и как ще се отрази подобно поведение от арестант на свидетелите по делото?

Скандалът около задържането на семейство Баневи стана новина номер едно към края на 2018 г.. Таблоиди и новинарски емисии гръмнаха с всевъзможни спекулации около връзките на Николай Банев със сивия сектор и  различни държавни структури. Абсурдът стана пълен, когато Евгения Банева се кандидатира за евродепутат, докато мъжът й е в ареста и е обвинен в пране на пари и ръководене на ОПГ.

Фейсбук еквилибристиките от профила на Николай Банев продължават вече месеци, почти ежедневно и на никой не му прави впечатление неговите хуления и обиди. Дали всички следствени имат достъп до социалните мрежи? Естествено че не, но Банев си прави нещата по неговият брутален начин и явно му се получава. Ние ще следим за развитието на този следствен феномен и няма да мълчим. Следва продължение…

 

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password