Хубчев: Ще разузнаем подробно противника

Спорт

“Ще се постараем и ще направим всичко възможно да разузнаем подробно противника”, заяви наставникът на Левски Петър Хубчев пред клубната телевизия на “сините” след тегленето на жребия за първия квалификационен кръг на Лига Европа.

“Сините” ще срещнат словашкия тим Ружомберок, като ще бъдат домакини в първата среща на 11 юли и ще гостуват за реванша седмица по-късно.

Буквално преди 2-3 научих името на съперника, много е трудно сега да кажем какво е нивото му, но честно да ви кажа изцяло ме интересува какъв отбор ще изградим ние и колко боеспособни ще бъдем на 11 юли. Това ме интересува повече. Разбира се, че ще се постараем и ще направим всичко възможно да разузнаем подробно противника. Малко е сложно, защото сега е такъв период, че няма официални мачове, но разполагаме с всичко необходимо да прегледаме някои от мачовете им. Тъй като ние имаме едно старо наказание, за мен няма никакво значение, че сме домакини в първия мач, мисля, че и за момчетата трябва така да направим, че да няма значение къде излизаме и играем“, коментира Хубчев.

/БГНЕС /

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password