Националите по бокс пристигнаха първи на Европейските игри в Минск

Спорт

Първите български състезатели пристигнаха вчера следобед на Европейските игри в Минск. Веднага след като преминаха акредитационните процедури всички национали по бокс се отправиха към селото на спортистите за настаняване. По-късно същата вечер в селото влязаха и двамата ни състезатели на стрелба с лък. От днес те започват тренировки по различните спортни обекти.

Българската делегация е настанена в блок 9 на селото на спортистите. В същата сграда са делегациите на Великобритания, Португалия, Албания. Блоковете в селото са студентски общежития на различни университети в Минск. Нашата сграда е общежитие на Техническия университет. Намира се в тиха и зелена зона, в близост и до транспортния мол и до столовата. Целият блок е наскоро реновиран и всички помещения са с чисто ново оборудване.

Европейските игри се откриват този петък с тържествена церемония, която започва в 20 ч. българско време. Надпреварите ще продължат до 30 юни и в тях България ще бъде представена от 85 състезатели в 15 спорта.

/БГНЕС /

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password