Янис Каргас: В Левски всичко е професионално, нивото в България е добро

Спорт

Новото попълнение на Левски Янис Каргас говори пред клубната телевизия относно първите си впечатления като футболист на българския гранд. Той сподели, че не е мислил много, преди да приеме предложението от „сините” и се надява да помогне на тима да постигне целите си. Гъркът разкри, че до момента най-добре се разбира с капитана Живко Миланов, защото могат да си говорят на гръцки.

„Много съм щастлив да бъда в Левски. Първи ми впечатления са много добри. Всичко е на професионално добро. Има добър колектив и съм радостен да съм тук. Левски е голям отбор и веднага приех предложението. Всичко е наред, момчетата ме приеха много добре. Казаха ми, че Левски е голям отбор и голямо семейство. Искам да направим успешен сезон и да помогна на тима да спечели много победи. Тук съм едва от седем-осем дни. Най-добре се разбирам с Живко Миланов. Той говори малко гръцки и можем да си говорим” каза Каргас.

„И двата ни мача бяха трудни, но сега сме на такъв етап от подготовката и работим здраво. Нормално е да не сме на топ ниво. След двадесет дни се надявам да бъдем в по-добро състояние. За мен всеки мач е важен. Излизам за победа. Искам да спечелим всички двубои. Шампионатът е добър. Има четири-пет силни отбора, които ще се борят за първите места. Нивото в България е добро. Искам да помогна на отбора да постигне целите си. Това ще бъде добре и за мен. Стъпка по стъпка ще вървим напред и ще се борим докрай. Само Левски”, завърши защитникът.

/БГНЕС /

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password