ОЛИГАРХА БАНЕВ С МРЪСНА ПРОПАГАНДА ОТ АРЕСТА

Горещо

Нашумелият въпрос за страницата във Фейсбук на скандалния Николай Банев продължава да бъде център на внимание. Използва ли наистина арестантът интернет от килията си в следствения арест на „Г. М. Димитров“? Напомняме, че когато го задържаха в края на миналата година при него бяха намерени мобилни устройства, които със сигурност нямат място там. Дали той споделя различни статуси сам или има някой, който стои зад профила му и го управлява, няма как да сме сигурни. Въпросът е, че постовете на господин Банев съвсем не са случайни.

Една от последните публикации в профила на българския олигарх Николай Банев е свързана с протест, който ще се проведе в сряда по повод „сериозните и нерешителни проблеми в арестите“ и е закачен най-отгоре на началната му страница. Предишните му статуси са подобни – спешни реформи, конформизъм, лъжи и протести. Дали със своята явна пропаганда арестантът ще успее да въздейства на хората и да ги манипулира? Подобни постове в социалните мрежи не трябва да се толерират по никакъв начин и без значение кой стои зад този профил – те нямат място във Фейсбук.

Повечето от нещата свързани с Николай Банев, неговия профил в платформата и достъпът му до интернет са въпросителни, на които няма отговор. В едно сме сигурни – подобна пропаганда и заблуда на обществото от страна на олигарха не трябва да остава незабелязана.

 

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password