Прокуратурата решава дали да повдигне обвинение на кмета на Костинброд

Политика

Очаква се днес прокуратурата да повдигне обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост на кмета на Костинброд Трайко Младенов, предаде репортер на БГНЕС. В неделя, той участва в катастрофа на нерегулирано кръгово кръстовище край града, при която загина 34-годишен моторист.

Версиите за инцидента, обаче, се различават. Свидетели твърдят, че кметът е опитал да направи забранен обратен завой, като така е отнел предимството на моториста. Кметът Тройко Младенов, обаче, е категоричен, че няма вина за инцидента и не е нарушавал правилата за движение. По случая се води разследване. Пробите за алкохол и наркотици на кмета са отрицателни. Според неофициална информация, загиналият моторист е бил без книжка.

БГНЕС припомня, че моторист загина при катастрофа, в която е участвал кметът на Костинброд Трайко Младенов. Инцидентът стана на кръгово кръстовище на входа на Костинброд около 19 часа в неделя вечер. При катастрофата колата, в която е бил кметът, се е сблъскала с мотор, управляван от млад мъж. Починалият моторист е бил на 34 години. Шофьорът на лекия автомобил е на 39 години, като са му взети проби за алкохол и наркотици, които са били отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

/БГНЕС/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password