БАНЕВА ОТИВА НА КУРОРТ ИЛИ ДА СЕ ЛЕКУВА НА РУСАЛКА?

Горещо
БАНЕВА ОТИВА НА КУРОРТ ИЛИ ДА СЕ ЛЕКУВА НА РУСАЛКА?

Скандалните събития около олигарха Николай Банев и съпругата му Евгения Банева продължават. След като госпожа Банева си подготви втора медицинска експертиза, с която да излъже съда, тя е освободена от ареста.

След като още в началото на задържането й не успя да се измъкне с оправданието, че е майка на три деца, които изоставя съвсем самички, Евгения Банева най-после, с две фалшиви експертизи и куп банкноти, успя да се измъкне. Явно парите, които крият по офшорните си сметки и никак не пестят, успяха да проправят пътя й навън.

За документите, свързани с онкологичното й заболяване, тя разчита на контактите и влиянието на друга подсъдима – кожната лекарка Мирослава Кадурина. В крайна сметка цялата схема се оказа успешна, тя измами прокуратурата и вече е освободена от затвора.

Уж сериозно болната Банева отиде в крайна сметка, да се лекува на място, където няма нито една болница – курорта Русалка, който се намира близо до нос Калиакра. Доста интересно как по-точно ще успее да осъществи своето лечение, когато няма на разположение болничен ресурс, който да й помогне?

Събитията около семейство Баневи стават все по-скандални, като предизвикват сериозен смут и купища въпроси. Основният от тях е – кой по-точно вярва, че Банева се лекува от своето въображаемо онкологично заболяване на Русалка?

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password