Daniel Cormier: Ще искам много пари за трилогия с Jon Jones

Спорт
Daniel Cormier: Ще искам много пари за трилогия с Jon Jones

Бившият двоен шампион Daniel Cormier залага титлата си в тежка категория на 17-ти август срещу Stipe Miocic в главната битка на UFC 241. Cormier е към залеза на своята кариера и има един човек, с който Daniel няма да откаже битка. Този човек е неговия бивш опонент и върл враг Jon Jones. Двамата се биха два пъти, като и двата пъти Jones победи. Daniel е готов да остане още малко в играта, за да се пробва трети път срещу “Bones”, но разбира се, че това ще струва много пари на UFC:

Наистина нямам нужда от битка с него. Ние може да се бием, но ще бъде при моите условия. Аз съм шампион в тежка категория. Аз съм този, който спечели две титли едновременно. Постигнах всичко и ще бъда добре, ако няма трета битка между нас двамата. Ще им струва доста пари, ако искат да се бия отново с Jones. 

Що се отнася до условията за битката, то тя ще им струва много пари, но от UFC също ще изкарат много пари. Трябва да се разберем за условията. Преди се нуждаех от битка с Jones, но сега не е така. Трябва да ми платят, ако искат да има трилогия.”

/mma.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password