„Бритиш еъруейз”: полетите се нормализират

Горещо
„Бритиш еъруейз”: полетите се нормализират

След грешка, причинена от информационната система на компанията, полетите се нормализират.

„Бритиш Еъруейз” заяви, че полетите се връщат към нормалното си състояние, добавяйки обаче, че може да има и отложени полети в резултата на IT проблемите.

Полетните операции на лондонските летища Хийтроу, Гетуик и Сити бяха засегнати в сряда от повреда в системата на „Бритиш Еъруейз”, което доведе до много закъснения и десетки анулирани полети.

Редица полети продължават да са в график, но ние съветваме клиентите да проверят най-новата информация за полета си преди да дойдат на летището и да имат повече време преди пътуването“, публикува на своя уебсайт компанията.

Броячите за чекиране бяха парализирани от проблемите в информационната система, създавайки хаос сред пътниците и замразявайки онлайн регистрацията. Пътниците бяха предупредени, че прекъсването е засегнало полетите в Обединеното кралство и Европа.

Компанията добави, че предлага възстановяване на сумата или възможност за преместване на резервациите в друг ден за клиенти, планирали полети на къси разстояния, заминаващи от летищата в Лондон днес.

/Спутник, БГНЕС/

 

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password