Океанът изхвърли пакети с дрога на плаж в Нова Зеландия

Горещо
Океанът изхвърли пакети с дрога на плаж в Нова Зеландия

Пакети с кокаин за милиони долари бяха изхвърлени на плаж в Нова Зеландия, който придоби популярност като мизансцен при заснемането на клип на Тейлър Суифт през 2015 година, съобщава Си Ен Ен.

Полицията открила 19-те пакета с дрога за 1,9 милиона долара на изолирания плаж Бетелс Бийч, на западния бряг на Окланд, след анонимен сигнал по телефона.

Според органите на реда шансовете още пакети с наркотици да бъдат изхвърлени на брега „са твърде малки”. Властите все още се опитват да установят от къде е дошъл кокаина.

Хеликоптер е изпратен да направи оглед на мястото от въздуха, а патрулни катери ще претърсват морето.

Бетелс Бийч е популярно живописно място, на което преди четири години певицата Тейлър Суифт засне клипа към сингъла си Out of the Woods от албума „1989”. Звездата описа плажа като „най-красивия, който е посещавала до момента”.

Не за пръв път океана изхвърля пакети с наркотици на новозеландски плаж. През 2016 година полицията прихвана близо 500 килограма метаамфетамини – голяма част от тях се намираха на потопена лодка край Северния остров. Дрогата беше оценена на близо 323 милиона долара.

/ БГНЕС/

 

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password