Бургас приема съдийски семинар по кикбокс през октомври

Спорт
Бургас приема съдийски семинар по кикбокс през октомври

Град Бургас ще приеме Семинар за подготовка и издаване на национален съдийски лиценз на нови съдии на 3-ти октомври тази година. Организатор е Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, а семинарът ще бъде ръководен от Красимир Димов и със съдействието на членовете на съдийската комисия ринг и татами. Федерацията ще поеме разходите по организацията, като всеки участник ще заплати сам разходите за настаняване и определената такса за участие в семинара в размер на 50 лв.

На свое заседание на Управителния съвет, БККМТ реши отсега-нататък лагерът на националния отбор и международната академия за съдии да не съвпадат с лагери и други клубни мероприятия.

Нова възрастова категория ще бъде въведена от следващото Държавно първенство по кикбокс в стил лоу кик. Надпреварата ще се проведе между 13-ти и 15-ти септември в град Шумен, а в нея ще се допуска участие на деца (момичета и момчета) на 11/12-годишна възраст. В нея ще се играе два рунда по 1 минута с 1 минута почивка, а при 1 нокдаун се спира срещата. Тегловите категории са 28 кг, 32 кг, 37 кг, 42 кг, 47 кг, + 47.

БККМТ прие за нови свои членове два клуба – „Спорт и сигурност“ и „Елит“ от гр. Сливен.

/boec.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password