Нагла и безскрупулна циганка извърши гнусна кражба от бургаско заведение

Горещо
Нагла и безскрупулна циганка извърши гнусна кражба от бургаско заведение

Изключително нагла и безскрупулна крадла, която без свян всяка вечер задигала системно средства от кутия за дарения, разположена в нощен клуб, е спипана от бургаската полиция, пише Флагман.бг. 49-годишната жена, която по лична карта живее в кв. “Ветрен”, се появявала във заведението почти всяка вечер, след като свършат партитата и в обекта остане само нощния пазар, на кого тя била позната и правила компания. В рамките на няколко дни бургазлийката грабила от кутията, докато персоналът и собствениците не забелязали, че парите рязко намаляват обема си.

Върнахме камерите седмици назад. Служителките изгледаха няколко терабайта видеозаписи, което е доста трудоемко, за да стигнем до извършителя. Предадохме записите на полицията и те си свършиха професионално работата”, коментира собственикът на заведението Кристиян Киров.

Средствата, които дискотеката е събирала са били в помощ на малката Цвети, чиято борба с детската парализа успя да обедини както гражданите, така и бизнеса. Цвети е дъщеря на един от DJ, които работят в нощния клуб. „Опитахме се да направим нещо добро, а стана една грозна и подла ситуация. В крайна сметка сумата е почти възстановена и най-важното е, че приключваме с щастлив край.

Парите са скъпоструващото лечение в САЩ на малката Цвети са почти събрани”, допълни още Киров. Тази вечер дискотеката организира още една благотворителна кампания, с която се надява крайната сума да бъде достигната.

/blitz.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password