Убиецът на 7-годишното момиче от с. Сотиря е задържан

Горещо
Убиецът на 7-годишното момиче от с. Сотиря е задържан

21-годишен мъж с присъда за блудство е основният заподозрян за убийството на седемгодишно дете в сливенското село. Според информация дадена от БНР е задържан , след като е прострелян в крака от полицаите по време на преследването. Няма опасност за живота му. 

Мартин Трифонов, който е основен заподозрян за убийството на 7-годишното момиче в сливенското село Сотиря, е задържан от полицията в гората край Сливен, съобщиха за БНР полицейски източници. Полицейското присъствие в селото, в чиито покрайнини детето беше открито с множество травми по тялото, остава засилено. Момичето е прието е в Спешна помощ около 14.00 часа в четвъртък, но в следствие на раните си е починало.

По информация на “Хоризонт” при преследването и задържането предполагаемият извършител на убийството е бил прострелян в краката от полицаите. Няма опасност за живота му.

Към момента Мартин Трифонов е единственият заподозрян за убийството, заяви по-рано главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов. Той е криминално проявен, лежал е за блудство в затвора.

Всички налични сили на полицията бяха включени в издирването на Мартин Трифонов, използван беше и хеликоптер с термокамера.

/bnr.bg/

 

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password