4 ЗЛАТНИ 2 СРЕБЪРНИ И 1 БРОНЗОВ МЕДАЛ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПО МУАЙ ТАЙ

Горещо

Невероятен пореден успех  за националния отбор по муай тай към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Днес се изиграха голяма част от финалите на Европейското първенство по муай тай, което се провежда в Белгород – Русия. Националният отбор на България взе участие със седем състезателя и спечели седем медала от престижното първенство на Световната федерация W.M.F. съвместно с Европейската федерация по муай тай .

Финалите буквално бяха като двустранна среща България-Русия. Тежки мачове и много емоции

Георги Георгиев в категория до 60кг. и съперника му си направиха едновременно аркади с удар с лакът. След лекарска намеса беше установено, че носът на Георги е счупен и руснака бе обявен за победител. За съжаление загуба на финала понесе и Петър Стойков до 71кг..

Драгомир Петров до 67кг. и Християн Корунчев до 81кг.спечелиха много прецизно мачовете си, въпреки напористата игра на домакините.

Теодора Кирилова до 54кг.  не даде възможност на съперничката си да играе в клинч и спечели мача без никакви съмнения.

Георги Денев до 54кг също  спечели след вчерашната си победа над Италия.

Равносметката е 4 златни, 2 сребърни и бронз на юношата Пламен Колев.

„Това е поредното доказателство за високто ниво на подготовка в клубовете и правилния подбор. Вси1ки са добре. Нямаме други контузии освен на Георги, което е най-важното. ” – заяви националния селекционер Николай Атанасов.

Очаква се отборът да кацне на летище Варна на 26.08.2019г в 21:45.

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password