Американката Лорън Ко споделя тайната на своите пайове

Горещо
Американката Лорън Ко споделя тайната на своите пайове

Световноизвестният майстор на пайове Лорън Ко, чиито произведения впечатляват с необичайния си геометричен дизайн, споделя за нещата, които я вдъхновяват.

Тя разказва, че черпи вдъхновение от моделите, които вижда всеки ден: текстил, архитектура, облекло – всичко това привлича нейното внимание. Разбира се, интернет също много помага, споделя Ко.

Американката започва да пече пайове през 2015 г., след като решила да регистрира втора страница в Инстаграм, където да публикува снимки на храна.

Първоначалната идея била да направи нещо като албум. Но след като първият пост събрал около 600 лайка, Ко се въодушевила и продължила да публикува снимки на приготвените от нея ястия. „Колкото повече правех, толкова по-голямо беше вниманието към мен”, споделя сладкарката.

В момента страницата й има около 300 000 абоната. Публикациите й събират десетки хиляди лайкове и положителни коментари. Но все пак да се готвят „геометрични” пайове не е лесна работа.

Колкото и красиво да изглежда крайният продукт, за пая се изисква много търпение и време, в зависимост от съставките и дизайна. За един пай понякога са необходими 8 часа”, разказва майсторката.

Въпреки възторжените отзиви, Ко не смята произведенията си за идеални. Тя казва, че просто й харесва самият процес на готвене.

/БГНЕС, РИА Новости/

 

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password