Жуниор дос Сантос обясни защо иска реванш с Нгану

Спорт
Жуниор дос Сантос обясни защо иска реванш с Нгану

Бившият шампион на UFC в тежка категория – Жуниор дос Сантос (21-6), претърпя една от най-звучните си загуби в професионалната му кариера в последния си мач.

Преглед на изображението в Twitter

Преди близо три месеца бразилецът бе брутално нокаутиран от Франсис Нгану още в първия рунд на битката им, но това само е мотивирало „Циганина“ да поиска реванш от камерунския боец.

„Вижте, той е голямо момче, всички говорят за невероятната сила, която притежава. Аз бях наясно с този факт, но в началото на мача се чувствах изненадващо добре. На два пъти блокирах ритниците му. Пласирах на мой ред няколко добри удара и видях как очите му се уголемяват.

Моят план не бе да го нокаутирам в началото, исках той да ме следва и да го изтощя. В един миг го видях да сваля гарда и си казах „това е шанса, давай“, но това се оказа най-голямата ми грешка.

Той има дълги ръце и когато пропуснах с моят удар, той пласира кроше в лявото ми ухо. Трябваше да се изправя от този не толкова тежък удар, но не можах. Късметът бе на негова страна. Но това не означава, че той е слаб боец. Имам предвид това, че понякога късметът те намира, защото си предприел някакво действие.

Не мисля, че Нгану е по-добър от мен и това ще се види, ако се срещнем отново“, завърши дос Сантос.

/boec.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password