Петима българи стартират на Европейското по бокс за младежи

Спорт
Петима българи стартират днес на Европейското по бокс за младежи

На ринга в зала ,,София“, участието си на 05 септември започват трима родни младежи и две девойки.

Първи от българите ще излезе Стоил Станоев. Представителят ни в категория до 81 кг. ще се изправи срещу Мурад Алахвердиев от Азербайджан. Боят е осми от програмата на следобедната сесия, стартираща от 14.00 ч.

Срещите на останалите четирима наши боксьори са във вечерната сесия, която започва в 18.00 часа. Първа от тях на ринга ще излезе Далия Райчева. Тя ще има за съперничка Хюсни Калсир от Холандия в категория до 60 кг. при девойките. Сблъсъкът между двете е шести от вечерните мачове. Пет двубоя по-късно участието си започва и Ергюнал Сабри. Той ще боксира с гръка Йоанас Евморфиадис в първа среща в категория до 49 кг. В 14-ти двубой от вечерната сесия ще видим и Ясен Радев. Той започва участието си в категория до 52 кг. срещу датчанина Даниел Малик.

Във втори мач от вечерната сесия на ринг ,,B“ ще излезе Анна Мария Дялова. В категория до 57 кг., българката ще има за съперничка финландската боксьорка Йени Раск.

Европейското първенство по бокс за юноши и девойки се провежда в зала „София“ в столицата от 2 до 11 септември. Входът за зрители е свободен.

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password