НИКОЛАЙ БАНЕВ ИСКА ДА ПРИВАТИЗИРА И СОФИЙСКИЯ ЗАТВОР

Авторски статии

Камен Куката с нов благодетел в лицето на олигарха

Много хора изпитват ужас, когато си помислят, че могат да попаднат в затвора и то с пълно право. Изглежда обаче, че скандалният арестант – олигарха  Николай Банев е решил да промени тези представи и опасения или поне за тези, които имат много пари и умеят да боравят умело с лъжи и празни обещания както той. В неотлъчното присъствие на Камен Балбузанов – Куката, който вече олигарха ползва, за придворен шут и човека, който му отваря и затваря килията.

Банев се радва на изключителен комфорт в мястото, което мнозина изтръпват когато се сетят, а именно Софийския Затвор. Удобства, като баня всеки ден, неявяване за проверки, защото спи, собствен ключ за килията и чукане на вратата преди надзирателите да влезнат са само някои от дългия списък от услуги, които богаташа ползва. Какъв е ключа към успеха?

Отлично запознати източници твърдят, че срещу малко пари на надзирателите и куп лъжи на затворниците, Банев се изживява като новият собственик на затвора. Обещания като тези че ще ги вземе на работа срещу голяма заплата, финансиране на бизнес начинания и такива на техни близки и безплатни почивки на екзотични дестинации се сипят по цял ден към всеки който се запознае с олигарха, вече с амплоа на булеварден любовник благодарение на чаровната плитка която си връзва отскоро.

За финансово закъсалият Балбузанов това е покровител мечта и брани със зъби и нокти всякакви опити за контакти с него времената, когато подари мерцедес на русата златка и след това колектори я свалиха на светофар заради неизплатен лизинг, както и живота му в 60 кв. Панелка в Плевен  са отдавна един лош спомен, а новото приятелство вещае нови финансови хоризонти дори и ако трябва да си пренебрегне леко егото. Но за какво точно его става въпрос?

Негови близки твърдят, че жаждата му за гангстерска слава толкова много се е развила, че срещу сумата от 1000 лева си инсценирал прословутото „покушение“ през 2008г. и го изтъргувал като накиснал Дачи от килърите. За него и по този начин сложил поредна червена точка в досието си на полицейски сътрудник, благодарение на когото са извършени редица полицейски реализации.

Подмазвайки се на своя предходен покровител – Митьо Очите му спечели безплатен престой на морето преди да влезе в затвора и възможност да се докосне до схемите на черноморския бос, след което щедро да ги изтъргува с оперативния си работник в ОДМВР Бургас и Плевен. Така, че егото е разтегливо понятие за Камен Банев, както вече го наричат в затвора.

Дали и колко време Николай Банев ще оцелява благодарение на химерите, които сипе, предстои да видим, а що се отнася до управата на Софийския Затвор, оставаме без коментар…..

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password