Наша красавица с участие в професионална гала през септември

Спорт
Наша красавица с участие в професионална гала през септември

Една от най-атрактивните дами на българския кикбокс Пламена Димова ще вземе участие в галавечерта Savages Kickboxing на 28-ми септември във Варна. Родната красавица, която е доказала многократно майсторските си умения в бойните спортове, ще се изправи срещу румънката Моника Баласоиу в среща по правилата на К1 в категория до 50 килограма.

Димова има впечатляваща визитка. Те е била част от националния отбор по кикбокс, двукратна световна шампионка по муай тай и при аматьорите и при професионалистите, европейска шампионка в стил К1, многократна републиканска шампионка на България, а освен това има и световна титла по бокс при жените професионалисти.

Нейната съперничка – Моника Баласоиу, е представителка на румънската школа и една от младите надежди на страната си. Шампион на Румъния в своята категория, тя има две победи и една загуба на професионалния ринг.

Втората галавечер  Savages Kickboxing предстои на 28-ми септември от 19:00 ч. в Двореца на културата и спорта в град Варна. Емоцията на вечерта ще е гарантирана от 10 срещи по кикбокс, стил К1, както с участието на Ф.О. и Пеева, Ала Бала, Бате Са и Наташа Монева.

Билетите са в продажба :

https://epaygo.bg/1949470445

http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44610

Savages Kickboxing във Facebook: https://www.facebook.com/savages.bg/Savages Kickboxing в Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcpW… Последвайте ни в Savages Kickboxing в Instagram: https://www.instagram.com/savages.bg/Savages Kickboxing в Twitter: https://twitter.com/LtdUnderground

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password