Питбула участва в благотворителен турнир и призова за помощ

Спорт
Питбула участва в благотворителен турнир и призова за помощ

Един от най-успешните в историята ни състезатели по кикбокс при професионалистите – Владимир Вълев-Питбула, отново сложи ръкавиците и се качи на ринга. Настоящият помощник треньор в националния отбор по кикбокс на България го направи с благотворителна кауза. Вълев се включи в турнира в помощ на младия варненски кикбоксьор Иван Тодоров, който се нужда от средства за възстановяване след претърпяна катастрофа на 17-ти юни.

Организатор на събитието, което се проведе в неделя в сграда Проектантска в морски град, бе спортен клуб „ММА-ВАРНА“. Програмата включваше срещи по бокс, кикбокс и ММА, а няколко клуба участваха със свои състезатели – БК „Черно море-Варна“, Боксов Клуб „Варна“, СК „Боил’“, СК’ „Йорк“ и домакинът „ММА-ВАРНА“.

Турнирът имаше вход на стойност 5 лева, които бяха дарени на бащата на Иван Тодоров, а освен това в залата имаше и кутии.

Владимир Вълев призова за активизиране в тази кампания чрез публичния си профил във Facebook. Ето какво написа:

Днес се включих в благотворителния турнир, организиран от спортен клуб „ММА–ВАРНА” в лицето на Павел Милев, в подкрепа на Иван Добромиров Тодоров. На 17 юни тази година Иван претърпява тежка катастрофа, в която загиват негови близки, а той остава в будна кома. Момчето е състезател и шампион, възпитаник на спортно училище. Вследствие на инцидента малкият боец се нуждае от средства за лечение и рехабилитация.

На събитието присъства и бащата на момчето – Добромир Тодоров, който изказа благодарност към всички присъстващи за помощта и подкрепата. Призовавам всички, които имат възможност да помогнат, да подадат ръка, да подкрепят семейството като бъдат добър пример, поддържащ надеждата неугасваща!“

/boec.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password