Николай Минчев влиза в надпреварата за кмет на Община Дряново от “Атака”

Горещо
Николай Минчев влиза в надпреварата за кмет на Община Дряново от “Атака”

51-годишният Николай Минчев, координатор за Северна България на фирма “Делта гард” е кандидатът за  кмет на Дряново, издигнат от ПП “Атака”. Днес той бе официално представен от лидера на “Атака” Волен Сидеров пред повече от 50 граждани, симпатизанти и съмишленици. На срещата присъстваха още и общинският координатор на партията за Дряново Апостол Матев и общинският координатор за Севлиево Радослава Маринова.

“Атака” издига за пръв път кандидат за кмет в Община Дряново, иначе имаме добро присъствие тук, заяви Сидеров. “Николай Минчев е многодетен баща, има четири деца, което е много важен въпрос за България, в тази демографска криза. Завършил е военно училище, с две магистратури – “Психология” и “Социална педагогика”, има 14-годишен стаж в МВР, във “Вътрешни войски” и регионална служба “Сигурност, ред и охрана”.

В момента той е на позиция директор на дирекция “Организация” на охранителна фирма, която е в топ три на фирмите за България и е координатор за Северна България”. Сидеров допълни, че кандидатът за кмет има богат опит в ръководенето на хора, в създаването на обществен ред и сигурност. “Сигурен съм, че Николай Минчев е най- добрата кандидатура, която ще излезе в Дряново!”.

От моя опит в личен и професионален план мога да бъда полезен в управлението на Община Дряново”, заяви от своя страна Минчев. “Ако бъда избран за кмет, ще подобря сигурността в общината, ще държа на прозрачността на публичните средства, на обществените поръчки, тъй като в момента има доста сигнали за злоупотреби”, посочи още той.

Аз съм емоционално свързан с Дряново, който е е знаков възрожденски град, град на поборници и на гения на инженерството Уста Колю Фичето. Смятам, че неговите жители заслужават отговорно управление! Категоричен съм, че модела на управление тук трябва да се прочени, тъй като е не работещ и дори порочен!”

Кандидатът на “Атака” ще предприеме мерки и срещу обезлюдяването на Дряново, както и за създаване на условия за младите хора тук. “Задачата на местната власт е да създаде добри условия за инвеститори – от подобряване на инфраструктурата до ликвидиране на корупцията, а оттук ще се отворят и нова работни места, заяви пък общинският координатор Апостол Матев. В този контекст Волен Сидеров подчерта, че  ако кандидатът на “Атака” поеме управлението в Общината той ще съдейства за инфраструктурни проекти и за  привличане на инвеститори.

В Стралджа, където “Атака” има заместник- кмет, издействах от МРРБ да се осигурят средства за ремонт на отсечка, която е в много лошо състояние. След разговорите ми с премиера Борисов и финансовия министър, ще бъде възобновен строежа на нова болница в Ямбол, в моя избирателен район, проектът за нея вече е готов!”, се аргументира той.

Апостол Матев допълни, че в момента се подготвя  и листата са общински съветници на ПП “Атака”. Граждани и приятели на Николай Минчев заявиха подкрепата си и подчертаха, че той е авторитетен човек в Дряново, който държи на думата си и спазва обещанията си. След края на срещата Минчев и лидерът на “Атака” Волен Сидеров се разходиха по улицата и разговаряха с граждани.

/times.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password