От четвъртък по-ниски температури

Други
От четвъртък по-ниски температури

Днес ще бъде предимно слънчево и все още топло. В четвъртък с умерен вятър от северозапад над страната ще нахлува студен въздух и температурите ще се понижат с около 10 градуса, предаде репортер на БГНЕС.

Валежи се очакват на места в планинските райони. Сутрешните температури ще бъдат в широки граници – между 10 и 18 градуса, а следобедните ще бъдат между 19 и 23 градуса. В Северна България дневните температури ще бъдат между 18 и 21 градуса, в Южна България до около 23 градуса, по Черноморието 20-21 градуса със слаби превалявания на места, за София около 20 градуса.

В петък валежи не се очакват, ще има разкъсана облачност, но ще остане по-хладно. Дневните температури ще бъдат между 18 и 21 градуса, нощните температури ще се понижат и на места в Западна България ще бъдат около 7-8 градуса.

В събота ще бъде ясно и слънчево, сутрин температурите ще бъдат доста ниски – между 4 и 9 градуса, на места ще има и температури около 3 градуса. Дневните температури ще бъдат между 20 и 24 градуса, за София около 20 градуса. В неделния ден съществена промяна на времето не се очаква – сутрин ще бъде студено, следобед топло – като през деня температурите ще бъдат около 20-23 градуса.

/БГНЕС/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password