КРЕДИТНИЯТ МИЛИОНЕР ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ В ПОРЕДЕН ПРОБЛЕМ СЪС ЗАКОНА

Горещо
КРЕДИТНИЯТ МИЛИОНЕР ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ В ПОРЕДЕН ПРОБЛЕМ СЪС ЗАКОНА

Известният кредитен милионер и кумец на Цветан Василев, Георги Георгиев или както е по-разпознаваем в обществото – Гошо Гъза, е в нова порция проблеми с МВР. Същият е осъмнал в ареста, а причината е нарушаване на обществения ред.

Случката се разиграла на 13ти септември вечерта, когато Георгиев бързал със своята лимузина Mercedes S-Class, за да стигне до Кръстова Гора, където щяла да се проведе литургия на митрополит Николай, по случай Кръстовден. Край село Борово бил спрян от  полицейски автомобил за проверка. След като шофьорът слязъл от колата, за да се подложи на проби за алкохол и наркотици, Георгиев се качил на колата и отпрашил с бясна скорост покрай полицаите, зарязвайки и шофьора си при тях, като изкупителна жертва. Последвала гонка и скоро органите на реда хванали нарушителя.

Кръвната проба за алкохол дала положителен резултат и това допълнително влошило положението на Георгиев, който започнал в негов стил първо да заплашва с известни имена, а като видял, че няма да се получи започнал да се моли да му се размине. Очевидци коментират, че се е молил на колене и е плакал. Това не е помогнало и Гъза бил арестуван за 24 часа, след което е бил освободен в събота.

Припомняме, че Георги Георгиев е с 68 млн. лева непогасен кредит към КТБ, но това не му пречи да се хвали по столичните заведения, че владее най-престижния хотел във Велико Търново, както и много други бизнеси, свързани с кумеца му. В своята теза за невинност той твърдял, че не е теглил парите за себе си, а е бил просто един бушон на Василев. За него оставали едва 20%  от отклонените пари, които вече били изхарчени по заведения и ловни приключения. Екипът на Бунт ще следи с интерес дали и този път ловчанлията ще се размине с по-тежко наказание.

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password