Исус Величков: Треньорът знаеше за подменената самоличност

Спорт
Исус Величков: Треньорът знаеше за подменената самоличност

2018 година за първи път му дадох личната си карта. Той ми поиска личните данни, аз по-скоро се опасявах да не направи някаква глупост с кредити. Не знам какви пари е изкарвал точно, знам че е взимал по около 500-600 лева“. Това каза пред репортер на Bulgaria ON AIR Исус Величков, за когото първоначално излезе информация, че е починал на боксовия ринг по време на мач в Албания.

Вчера стана ясно, че починалият на ринга е Борис Станчов, който използвал личните данни на братовчед си Исус по време на мачовете.

Границата си я е минавал със своята лична карта, а моите данни са били само като картотека, за да играе. Треньорът знаеше за тези неща. Аз съм играл футбол преди 7-8 години. Разбрах от приятели за инцидента“, сподели още Исус.

Според него Борис дори е взимал пари за мачове, които е губил, а треньорът му е давал много силен допинг.

Направено е голямо нарушение, дори престъпление, Този, който си е дал документите, е толкова боксьор, колкото всеки от улицата“, каза журналистът и боксов съдия Камен Петров – Камичето в студиото на “България сутрин”.

Може с фалшифи документи и Борис да си е изкарал лиценз. Той може да е имал забрана да ходи в някоя от държавите“, коментира от своя страна треньорът Евгени Василев.

/dnes.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password