Сашо Янев: Феновете винаги са били шестият играч на Берое

Спорт
Сашо Янев: Феновете винаги са били шестият играч на Берое

Броени часове преди началото на новия сезон за Берое капитанът на отбора Александър Янев сподели своите очаквания за сблъсъка с холандския ЗЗ Лайден. Срещата започва в 19:00 часа на 1 октомври в спортна зала „Стара Загора“. Всички в тима на „зелените“ са категорични, че двубоят е с особено значение за отбора.

„Нямаме повече право на грешки. Утре трябва да играем с главите си“, заяви капитанът на старозагорци. Опитният играч бе категоричен, че през отминалия подготвителен период отборът е извървял дълъг път по напасване на всеки един на игрището и изграждане на здрав колектив. „Разликата от началото е чувствителна. Влязохме в ритъм, а това бе особено важно, защото сезонът ще бъде дълъг. Трябва да започне мача с Лайден пределно концентрирани. Имаме добър колектив. Най-важното обаче е крайният резултат, а именно това означава да сме победители в този предварителен кръг на ФИБА Европа“, пожела си Александър Янев.

Капитанът на БК Берое отдаде значимото на старозагорската публика. Националът бе категоричен, че атмосферата, която феновете създават в спортна зала „Стара Загора“, ще е изключително важна за крайния успех на отбора „Винаги феновете в Стара Загора са били нашият шести играч. Винаги са ни помагали и силно вярваме, че ще го направят отново и във вторник. Надявам се, че ще ги зарадваме с победа“, каза още Янев.

/БГНЕС /

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password