Бизнес дамата Албена Ценкова-Георгиева в поредна измама

Горещо

Бизнес дамата, свързвана с Миню Стайков, Албена Ценкова-Георгиева се е забъркала в нов скандал, който обаче не успя да остане незабелязан, както й се е искало. След като потърпевши от нейните схеми споделиха преди време, че взима зърно и земеделска продукция срещу обещание, но след това не плаща на производителите, сега отново разказват за поредните измами, в които тя взима главна роля.

Ужилени обясняват че продаваният от Ценкова-Георгиева слънчоглед, всъщност не е чист, а примес със слънчогледови отсевки. Този трик минава успешно към момента заради авторитета на мъжа й който е на висока позиция в голяма компания в същата сфера. Тя не издавала фактури на купувачите за да се спестят данъци от двете страни и имено поради тази причина ужилените нямат правното основание да заведат изпълнителни дела срещу нея.

По непотвърдени данни се установи, че Албена Ценкова-Георгиева подписва фиктивни договори, не изпълнява условията по тях и спекулира с цените Новият трик който ползва хитрата дама е да сключва договори на високи цени и ако паднат цените не ги изпълнява, но ако се вдигнат, взима стоката на ниската цена. .

А ако хората, с които води търговските си сделки са недоволни и търсят сметка за сумата и качеството, започва да ги плаши с Миню Стайков – като го представя за нейният шеф, който напомняме, че от година вече е в ареста. Парите, които изкарва от измамните сделки, са именно свързани с господин Стайков. Добре запознати източници споделят че набраните средства ги инвестира в недвижими имоти и плаща разходите свързани с  ареста на началника си.

Помощници за лъжливите сделки са добре известните на Варненската прокуратура Александър Родинов и Кено Байчев.

Разследващите журналисти на Бунт ще продължават да следят щетите които тази жена нанася на бранша и хазната.

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password