Бодигард на Майкъл Джексън разбулва част от мистериите около него

Горещо
Бодигард на Майкъл Джексън разбулва част от мистериите около него

Бодигардът на Майкъл Джексън Мат Фидес разказва за някои странности на бившия си работодател, съобщава изданието „Metro”. Кралят на попа се е стараел всячески да изглежда загадъчен в очите на журналистите и на публиката си. Той е бил убеден, че ако магията изчезне, ще изчезне и интересът към него. Затова Майкъл Джексън носи маски на лицето си и поставя лепенки на носа и пръстите на ръцете си. Искал е животът му да бъде най-голямата загадка на Земята.

След излизането на филма „Да напуснеш Невърленд” бившият телохранител на звездата споделя, че у дома Майкъл е бил просто нормален човек. Но е знаел как да манипулира медиите и какво трябва да направи, за да попадне на първите страници на вестниците. Това е причината Джексън да крие сексуалната си ориентация, за да подгрява интереса на публиката. Певецът не е искал „да разстройва феновете си и да разбива мистичната илюзия около себе си”.

Според Фидес, обвиненията в педофилия срещу звездата са пълна глупост. Той подчертава, че Майкъл Джексън се е срещал с жени, освен това е бил женен. Колкото до твърденията, че в ранчото са се случвали ужасяващи неща с децата, това няма как да е истина, тъй като Майкъл Джексън не се е появявал там.

През август стана известно, че по време на разпит през 1994 г. американският актьор Марлон Брандо е признал, че подозира попзвездата в педофилия. Артистът е смятал Джексън за гей, но след разговор с него решил, че „е възможно да има някакво отношение към деца”.

/БГНЕС/

 

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password