Локомотив Be Strong кетълбел с чудесно представяне на Сърбия опън 4 2019

Спорт
Локомотив Be Strong кетълбел с чудесно представяне на Сърбия опън 4 2019

На 27.09.2019 г. в гр.Нови Сад – Сърбия, се състоя откритото първенство на Сърбия по гиревой спорт Serbia Open 4 с участието на Локомотив Be Strong кетълбел .

Освен домакините участие взеха състезатели от България, Хърватска, Босна, Унгария и Русия. В битката със земното притегляне взеха участие почти всички членове на Lokomotiv Be Strong kettlebell team и то в много от дисциплините традиционни за този спорт.

Верни на убеждението, че личния пример гради чудеса, в състезанието взеха участие sensei Красимир Иванов и senpai Златина Миланова, които отдавна са изживели юношеските си години.

Теодор Костадинов и Валентин Колев също бяха далеч над тези години, но успешно се справиха с поставената им от sensei задача и се пребориха за сребърни медали. Сложността на задачите за нашите момичета и момчета се състоеше в липсата им на опит от състезания и големия стрес, обичайно съпровождащ битките в борбата с килограмите.

Голяма роля в победния марш на нашия отбор изигра и солидната подготовка в предсъстезателния период, включваща разиграването на стресови ситуации, характерни за „гиревой спорт“,овладяване на техниката на изпълнение,сериозна обща и специализирана физическа подготовка.

Като краен резултат участието ни в този форум на волята, силата и страданието е следния:

Отборно – Второ място за Локомотив Be Strong кетълбел

Златни медали – 3
Димитрина Григорова
Екатерина Велкова
Цветомир Крамарски

Сребърни медали – 5
Антония Христова
Златина Миланова
Павел Пармаков
Теодор Костадинов
Тодор Вачков

Бронзови медали – 1
Красимир Иванов

/lokomotivsofia.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password