Билети от 29 до 138 долара за Пулев-Букър

Спорт
Билети от 29 до 138 долара за Пулев-Букър

Сблъсъкът ще се проведе на бейзболен стадион.

Кубрат Пулев се завръща на ринга след няколко месечно отсъствие поради наказание за целувката с Джени Суши. Най-добрият български професионален боксьор ще се изправи срещу бившия затворник Райдъл Букър на 9 ноември в град Фресно, Калифорния. Сблъсъкът ще се проведе на бейзболния стадион, който е с капацитет 10 500 зрители. Една четвърт от билетите вече са продадени.

Най-скъпите и най-хубави места, които са в близост до ринга вече са заети. Билетите за тях струват 138 долара. Все още има свободни талони, но за малко по-страничните зони до самия ринг, информира topsport.bg.

Най-евтините пропуски са на стойност 29 долара, но те са сравнително далече от мястото на боя. Въпреки това интерес и към тях също не липсва. Мачът е подгряващ за срещата между Джамел Херинг и Ламонт Роуч, които ще се бият за титлата в лека категория на WBO. Все още не е ясен броят на двубоите за цялата гала, която ще стартира в 15.00 часа местно време (03.00 часа през нощта българско време).

За последно Кобрата, който е претендент номер 1 за световната титла в тежка категория (IBF), победи Богдан Дину, в края на март, записвайки 27-ми успех на професионалния ринг.

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password