Малоумни охранители в Grand Mall Варна

Авторски статии

Отново най-големият търговски център във Варна – Grand Mall скандализира обществото. За пореден път охранителната фирма А.С.Викинг не успява да се справи с екстрена ситуация.

Както нашият екип е съобщавал преди – МОЛ-а на Варна се охранява от фирма фантом („Викинг инс“ после “А.С.Викинг”), която непрестанно сменя името си и не успява да се грижи адекватно за реда и спокойствието в търговския център. Вижте нашето разследване тук: https://bunt.bg/2019/11/23/ohranitelna-firma-mente-i-shurobadzhanashtina-v-grand-mol-varna/?fbclid=IwAR0GtVKxNwxYj7QtDe9yV9KK7LoyR8grg9CRdVx8HSFHsJum83cq7ssRq58

На 16.11 се случи поредният скандален момент, който показва за пореден път, че псевдо охранителите нямат капацитет да се справят с опасности в МОЛ-а. При съпровождане на последните посетители на киното в МОЛ-а на горепосочената дата, магазин бива ограбен под носа им. Липсата на каквато и да е било организация позволява на крадецът да проникне в магазин на долните нива на МОЛ-а и да отмъкнат бижута на стойност 8000 лв. след като разбиват витрината.

Единствено благодарение на полицията, която задържа лицето Т.Д. на 32 години случаят е разрешен и така се измива срама на охранителите на МОЛ-а. Питаме – как е възможно да се позволи такова безобразно охраняване на сграда от такъв мащаб? Спокойствието и сигурността в търговските центрове са абсолютно задължителни и са неща, с които не може да се прави компромис. Нашият екип ще продължава да следи за нередности и застрашаващи обществения ред събития и ще информира нашите читатели своевременно повдигайки важните въпроси на деня.

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password