14-та по ред присъда за 22-годишен рецидивист

Други

Варненският окръжен съд е одобрил споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура – Варна и 22-годишния Младен М., с което той се признава за виновен, че е извършил грабеж, представляващ опасен рецидив, за който употребил сила.

Това съобщиха от пресцентъра на Окръжен съд – Варна. Младен М. е от Луковит, но с постоянен адрес в Габрово, с начално образование, неженен, не работи. Има 13 предишни осъждания, основно за престъпления срещу собствеността. На 4 януари 2020 г., при условията на опасен рецидив, Младен влязъл в магазин за дрехи втора употреба на ул. „Цар Симеон“ във Варна и отнел чанта и портмоне, в които имало пари и мобилен телефон, всичко на стойност 359.95 лева, като употребил за това сила. Причинените от деянието щети са възстановени.
Със споразумението се прекратява наказателното производство срещу Младен М., който приема да му бъде наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от 2 години при първоначален строг режим. Одобреното от съда споразумение има последиците на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване или протест.

/novini.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password