Спецакция срещу битовата престъпност и в Добрич

Горещо

При специализирана полицейска операция в Добрич са задържани 14 души, между които и обявен за общодържавно издирване за извършена кражба. Това съобщи на пресконференция изпълняващият функциите на окръжен прокурор Златко Тодоров, цитиран от БТА.

При акцията, в която е участвала и жандармерията, в направлението за противодействие на битовата престъпност са проверени 387 души, както и девет заведения и търговски обекти в добричките квартали “Балик”, “Изгрев” и “Иглика”.

Полицаите са установили, че всичките 17 души, срещу които се водят по повече от две досъдебни производства, спазват наложените им мерки за неотклонение.

Проверени са и 53-ма от криминалния контингент и са образувани четири бързи производства за притежание на наркотични вещества и управление на моторни превозни средства след употреба на наркотици.

Полицаите са контролирали при специализираната операция и движението по пътищата, като сред съставените над 20 акта за административни нарушения най-много са за липсата на обезопасителни колани.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password