Закопчаха българка, ръководила мощна наркобанда в Испания

Горещо

Националната полиция на Испания разби наркобанда, ръководена от 44-годишна българка във Валядолид. При мащабна акция са задържани 32-ма души. При обиски на няколко адреса са иззети са 200 килограма хероин, амфетамини и марихуана, както и 45 000 евро, оръжие и 12 автомобила.

Българката Цонка В.З. е известна в Испания като Кралицата на амфетамина, съобщава местното издание El Día de Valladolid. Тя е осъждана за наркотрафик и е излежавала присъда в страната, но е освободена от затвора миналата година.

В началото на миналата година Цонка е задържана заедно със съпруга си с 10 килограма амфтамин и 4,5 килограма хашиш. Българката е осъдена на е години затвор, но прекарва зад решетките само 4 месеца. След като излиза от затвора, Цонка започва скромен живот като готвачка в крайпътен ресторант, но продължава да ръководи наркоразпределението във Валядолид. Тя е подпомагана от други двама българи, единият от които има над 20 висящи дела. Незаконният бизнес на Цонка се разраства и в Билбао с продажба на хашиш и хероин.

/Дарик/

 

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password