Части от София остават без вода в петък

Други

“Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

На 06 март 2020 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Мила родина“ жк. „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Йордан Йовков“ от ул. „Дедеагач“ до ул. „Мила родина“

ул. „Мила родина“ от ул. „Енос“ до бул. „България“, бул. „България“ №9, №11, №13

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мила родина“ ъгъла с ул. „Йордан Йовков“.

На 06 март 2020 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „6-ти септември“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
ул. „6-ти септември“ от ул. „Славянска“ до ул. „Иван Вазов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „6-ти септември“ ъгъла с ул. „Славянска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС./днес.бг/

 

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password