Десислава Атанасова: Всички мерки са за доброто на хората

Политика

Всичко, което предложихме като мерки на комисиите в събота и неделя, сме поели отговорност да бъде изпълнено. Не само мерките и заплащането на осигуровките от страна на държавата, но и всички средства от Българската банка за развитие към бизнеса. Така че аз не разбирам защо колегите от БСП не ни приемат аргументите. В днешната ситуация не бива да има опозиционност. Това коментира народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя отново напомни, че глобата за разходка в парка е намалена от 5000 на 300 лева, а при повторно нарушение санкцията ще е 1000 лева.

,,Хората вече отдавна са наясно с това какви са ползите от носенето на маска. Просто няма други мерки, които да действат адекватно в тази криза. Хората трябва да разберат, че всички мерки, които предприемаме, са за да опазят здравето и живота им”, подчерта Атанасова.

В заключение тя обяви, че колежките ѝ от ГЕРБ Даниела Дариткова и Даниела Малешкова, които дадоха положителни проби за COVID-19, се намират в добро здравословно състояние.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password