Започва третият етап от цялостната рехабилитация на бул. „България“

Други
От 25 април започва ремонта на третия участък от бул.“България“ от бул. “Гоце Делчев“ до бул. “Тодор Каблешков“ с дължина около 1 км. С цел извършване на строително-ремонтните работи ще бъде затворено пътното платно на бул. “България“ в посока Бояна до 14 май 2020г. Движението ще се извършва двупосочно в другото пътно платно.
След това предстои да се затворят и изходите към бул. “България“ от малките улички, което ще бъде указано с необходимите пътни знаци и сигнализация.
Автобусната спирка временно ще бъде преместена преди кръстовището на бул. „България“ и бул. “Гоце Делчев“. Това е третият етап от рехабилитацията на бул. “България“, при който ще бъдат извършени пътни работи като: фрезоване, поставяне на метална мрежа с цел здравина на пътното платно. Рехабилитацията включва и полагане на хидроизолация на подлезите, както и обособяване на велоалея, съобщиха от Столична община.
През последните години бе извършена поетапно цялостна рехабилитация на участъка от бул.“България“ от НДК до бул.“Гоце Делчев“.
/БГНЕС/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password