8 години затвор за мъж, изнасилил и пребил жестоко непълнолетно момиче

Горещо

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Козлодуй на подсъдимия Е.Д. е било определено наказание от шест години „лишаване от свобода“, което да бъде изтърпяно при „строг“ режим за извършени от него престъпления спрямо непълнолетно лице – изнасилване, блудство, нанасяне на лека телесна повреда и отправяне на закана с убийство.

Съдът е увеличил така наложеното наказание на осъдения с още две години. На 16.07.2018 г., в с. Хайредин, Е.Д. се съвкупил с момиче, ненавършило осемнадесет години, като го принудил към това със сила.

Мъжът нанесъл на пострадалата удари с юмруци в лицето и главата, с което й причинил кръвонасядане и охлузване с медицински данни за мозъчно сътресение. Освен това, насилникът осъществил с нея действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, като й нанесъл и побой, с цел да сломи съпротивата й.

Осъденият Д. отправил и закани с убийство към непълнолетната с думите: „Ти сега ще умреш тука, като куче“, което е могло да възбуди основателен страх от осъществяването им. В продължение на два часа и половина Е.Д. нанасял на пострадалото момиче жесток побой, като я удрял с юмруци в областта на лицето, главата и тялото. Осъденият проявил изключителна ярост, ожесточение и садизъм към непълнолетната, като натискал главата й в тоалетната чиния. В резултат на действията му, детето получило разкъсно-контузна рана, отоци, кръвонасядания и охлузвания в различни части на тялото и главата.

Осъдителната присъда е влязла в законна сила и не подлежи на обжалване, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София.

/novini.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password