Възобновяват честите полети между София и Варна

Други

Националният превозвач “България Еър” възстановява честотата на полетите си между София и Варна, съобщиха от превозвача.

От 25 май “България Еър” започна да изпълнява два полета дневно между София и Варна – сутрешен и вечерен.

След 10 юни авиокомпанията ще увеличи броят на полетите си между двата града, добавяйки и трета честота в удобен следобеден час. Първият следобеден полет между София и Варна по разписание ще се изпълни на 11 юни.

Паралелно с възстановяването на честотите по вътрешната линия, която е и една от най-търсените сред пасажерите, “България Еър” продължава постепенно да зачестява полетите си и по още от редовните си маршрути, по които имаше анулации, наложени заради Covid-19 пандемията.

Авиокомпанията изпълнява всичките си полети при още по-засилени хигиенни и организационни мерки, редовна дезинфекция на самолетите и санитарните помещения в тях.

Cигурността, здравето и спокойствието на пасажерите са приоритет за компанията, затова с цел превенция, “България Еър” въведе и изискване за задължително носене на маски по време на полет както за екипажите, така и за пътниците.

Националният превозвач ревизира и актуализира постоянно полетната си програма, съобразено с регулациите в различните страни, посочват от превозвача.

/paritenni.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password