Заплаха или отмъщение – жена намери колата си със забита кирка

Горещо

Жена намери колата си със забита кирка. Има подозрения кой може да е направил това и се притеснява за себе си и семейството си, посочва NOVA.

Адрияна Асенова от Ловеч многократно е подавала жалби в полицията с желанието да получи ограничителна заповед за мъж, когото тя подозира, че ѝ създава неприятности.

„Засега не съм получила съдействие от полицията. Вчера установих, че в тавана на колата ми е забита кирка. Чувствам се застрашена, застрашено е и семейството ми по този начин”, сподели Асенова.

„Бях се обърнала към съответните власти, но те не предприеха нищо до този момент, а съм подала две жалби до прокуратурата”, каза още тя.

Жената подозира, че зад случилото се стои мъжът, с когото е живяла на семейни начала. „Той започна да ме заплашва и да ме преследва. Ставала съм жертва на психически и физически тормоз по всякакъв повод”, посочи още Адрияна.

Тя обясни, че мъжът има криминални прояви и въпреки подадените жалби срещу него, не са предприети действия. Властите отказвали да ѝ бъде издадена ограничителна заповед вече повече от година.

/Дарик/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password