16-годишният герой, който спаси едно от момчетата от удавяне в Бургас: Нямаше как да не помогна

Други

След трагичния инцидент, при който момче загина след скок от моста на бургаския плаж, общината взе допълнителни мерки за неговата охрана – поставен е допълнителен пост, където ще се дежури от 8:00 часа сутринта до 20:00 часа вечер, съобщи пред БНТ представителят на бургаската община Веселин Василев.

Ще бъдат поставени допълнителни табели със забрана на скачането от моста, ще има непрекъснато видеонаблюдение на района, а вечер ще патрулира полиция и жандармерия, които ще следят за нарушения, добави той.

“Нямаше как да не скоча, не мога да не помогна на човек в такъв момент”, каза 16-годишният Христо Ташев, който спаси от удавяне едното момче, което скочи от моста. Може би спортът помага да се изгради силен характер, отбеляза спортистът от местния клуб по борба “Черноморец”. Иначе Христо разкри, че не се е чувал нито със спасеното момче, нито с родителите му,

Дългогодишен спасител от Северния плаж в Бургас напомни на всички, че морето крие много опасности. Сега, по думите му, времето е много променливо и морето наистина на моменти е много страшно. Той разкри какви причини могат да доведат до удавяне. Една от тях е разликата в температурата на тялото и водата.

/novini.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password