Близките на прегазената жена в Самоков готвят протест

Горещо

Oсвободиха под домашен арест 24-годишния мъж, който прегази два пъти служителката на платената зона за паркиране в Самоков, предава NOVA.

Решението е на районния съд. Роднините на тежко пострадалата жена обмислят протест. С какви мотиви магистратите взеха неочакваното решение?

49-годишната Недялка все още е на апаратно дишане, в медикаментозна кома и й предстоят няколко животоспасяващи операции, разказва дъщеря й. „Състоянието и не се е променило.

Докторите ни съобщиха, че може да има и проблем с мозъка. Има оток, който трябва да премине, за да могат да й направят скенер и да видят”, казва дъщерята на потърпевшата. Тя добавя, че на пострадалата е преливана кръв и днес също предстои преливане. Близки на семейството са се организирали и за сега нужда от кръв няма.

„За мен това, че са го пуснали под домашен арест не означава нищо. Не приемам аргумент, като „системите на колата не работят”. Възмутени сме от съдебното решение на местния съд.

Имаме съмнение, че докато е под домашен арест той може да избяга от страната. Имаме информация, че и преди го е правил. За нас този човек е убиец”, казват още близките на пострадалата.

„Общината винаги е била близко до гражданите си. Във връзка сме със семейството на пострадалата жена. Бихме помогнали с всичко, което е по-нашите възможности. Познаваме пострадалата, тъй като е общински служител”, каза секретарят на общината.

/Дарик/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password