ИЛИЯ ЗЛАТАНОВ, ИЗАМЕТ И ПРЕМЪЛЧАНИТЕ ИСТИНИ – ЧАСТ 1 (ВИДЕО)

Горещо

С оглед новопоявилите се медйини твърдения на бизнесмена Илия Златанов и обвинения в рейдърство, съществуват факти и обстоятелства които нелогично биват премълчавани, но излизат наяве и обществото е длъжно да ги знае.

Публична тайна е, че семейната война между Илия Златанов и сина му Явор Златанов за бизнеса с асансьори ескалира до грозни сцени, като намеса на частни съдебни изпълнители, полиция, охранителни фирми и дори арест на сина Явор Златанов,заради което поради остра инфекция си губи единия бъбрек. Именно заради жалбите и сигналите на бащата, сина попада в ареста и не може да се зарадва на новороденото си дете. Близки до Илия споделят, че още същата вечер бил организирал щедро парти в компания на няколко млади момичета за това че е успял да вкара сина си в ареста, където се надявал да изгние. На по-късен етап щял да вкара и дъщеря си в ареста, за да си правят компания. Това му било мечтата!

За тези и много други смущаващи събития, разказва и дъщеря му Пролетина в интервю пред предаването Евро Дикоф по телевизионният канал Евроком. (ВИДЕО)

Дъщеря му също разкрива подробности относно пребиването на мъжа й посред бял ден, некоректното отношение на Илия Златанов към своите служители, за заплахите които отправя към всеки и хвалбите за близките му отношения с всяко едно правителство.

Не на последно място изплуват и подробности около афинитета на 73 годишният бизнесмен към малолетни момичета,които обичал да примамва на своята яхта и да ги склонява към неприлични сцени.

В потвърждение на казаното от Пролетина, близки до Златанов пожелали своята анонимност ни разказаха за специално направената луксозна стая с баня, към която се влиза директно от кабинета му и многобройните посещения на малолетни момичета с които обичал да се затваря необезпокояван . СНИМКИ

 

Дали твърденията на Илия Златанов в притискане и рекет са основателни или да очакваме скоро негови нови обвинения че медиите дали му трибуна са го използвали за PR на други хора укриващи се в чужбина, предстои да видим.
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password