Извънредно! Намериха златото, за което Илия Златанов твърдеше, че му е откраднато СНИМКИ

Горещо

“Истината няма нюанси и бързо се установява”. Това написа в “Туитър” главният прокурор Иван Гешев. От думите на Гешев става ясно, че златото, за което бизнесменът Илия Златанов твърдеше, че му е откраднато, е открито в дома му. Знаем откъде идват хибридните атаки, те няма да спрат нашата работа в името на българските граждани, заяви главният прокурор Иван Гешев.

“Очаквам т.нар. „Антикорупционен фонд“ да се извини на институцията Прокуратура на Република България, но това изисква достойнство.
Знаем откъде идват хибридните атаки, те няма да спрат нашата работа в името на българските граждани!”, написа Иван Гешев.

Припомняме, че вчера спецпрокуратурата и разследващи проведоха обиск в дома на Илия Златанов на бул. “Симеоновско шосе” 192 А.

Златанов е сочен за най-големият производител на асансьори в България.Името му нашумя, след като той обяви, че е правен опит за кражба на фирмата му и намеси в това бившия следовател Петьо Петров.

Манипулациите се лееха от “разследвания” на близкия до кръга “Капитал” Антикорупционен фонд и придворния им кадър Николай Стайков. Внушенията искаха да ударят не само прокуратурата, но и определени бизнесмени и народни представители.

След излъчването на “разкритията”, Стайков проплака, че домът му е замерян с яйца и веднага след това бе разпоредено той да бъде поставен под полицейска охрана.

Изтозник: https://blitz.bg/kriminalni/izvnredno-namerikha-zlatoto-za-koeto-iliya-zlatanov-tvrdeshe-che-mu-e-otkradnato-snimki_news756839.html

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password