Уж демократът Христо Иванов не иска да говори за връзката си с мафията

Горещо

Лидерът на “Да, България” е сред водачите на антиправителствените протести вече повече от месец. Освен с показни PR акции, той явно не се занимава с нищо друго, което красноречиво говори, че е финансиран от доста високо ниво. Както знаем, генерален спонсор на протестите е престъпникът с множество обвинения Васил Божков.
Вчера на Орлов мост обаче един разговор между Христо Иванов и бившия сикаджия и ексдепутат Димитър Ламбовски разбуни духовете. По време на живо включване на страницата на уж демократа и бивш правосъден министър Христо Иванов Ламбовски говори на Иванов за телефонно обаждане от известния мафиот Младен Михалев – Маджо. Иванов нервно го прекъсва, но обещава по-късно с Ламбовски да говорят. Какво имат да си кажат, можем само да гадаем.
Едно е сигурно – хора като Иванов са поставени лица на мафиоти, които се опитват да избегнат носенето на Съдебна отговорност за престъпленията си. Списъкът с такива е дълъг – Божков, Бобоков, Арабаджиеви, Баневи и Маджо са само малка част от дългия списък на хора, които имат интерес правителството да падне, да получат и оставката на главния прокурор Иван Гешев.

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password