Туристка твърди, че хижар нападнал нея и кучето й

Други

Туристка обвини хижар, че е удрял и ритал кучето й, а когато тя се опитала да го защити, започнал да бута и нея. Причината – тя оставила домашния си любимец пред заслона му отвързан и според хижаря кучето плашело гостите.

„Почти всеки уикенд съм в планината заедно с моите две кучета. Тази седмица се отправих към заслон „Тевно езеро” заедно с едно от тях. Носих палатка, защото знаех, че кучета не се допускат там”, разказа пред NOVA Цветомира Колева.

Тя обясни, че след като пристигнала, времето се влошило и тя влязла вътре за храна. Забелязала, че животното стои пред вратата и решила да го премести, за да не пречи на посетителите.

„В този момент мъж застана пред мен и започна да рита кучето, без да има някакъв проблем. Помолих го да спре многократно, а той започна да ме квалифицира с вулгарни изрази”, разказа Цветомира.

Хижарят Иван Дрънков също коментира случая:

„Версията на госпожата не отговаря на истината. При мен дойдоха много хора, които обясниха, че не им е приятно да се хранят на една маса с куче. Животното влизаше и излизаше многократно. Когато помолих дамата да обърне внимание, тя реагира бурно”, разказа Дрънков.

/dariknews.bg/

0 Коментара

    Напиши коментар

    Login

    Welcome! Login in to your account

    Remember me Lost your password?

    Lost Password