Гешев разкри защо са лоши за лошите и защо прокурорите са мафия

Горещо

“Прокуратурата не може и няма да спре да работи. Цената са атаки, а тази цена я плащат и нашите семейства”, заяви главният прокурор на Р България Иван Гешев.

„Мафия сме, защото внесохме светлина с дела, а не с думи, мафия сме, защото показахме, че няма да допуснем двойни стандарти, защото решихме проблема с телефонните измами, намалихме кражбите и грабежите, защото правим всичко възможно хората да живеят без страх, защото ще им бъдат ограбени последните спестявания, изнасилени или запалени къщите им, защото спряхме процеса България да се превърне в бунище, защото арестувахме наркопласьори, които тровят децата ни, включително и закрилящите ги служители от най-високите нива на правоохранителната система, защото за пръв път от демократичните промени повдигнахме обвинения на действащ министър и зам.-министър и на още куп чиновници от нивата на държавната йерархия”, заяви Гешев.

“Ние сме лоши за лошите, но сме добри за българските граждани, които ни плащат заплатите и уплашихме онези, които не искат законът да е еднакъв за всички”, добави той.

“Ние сме тук, за да кажем, че ние прокурорите, следователите и съдебните служители също като 16-я американски президент Линкълн, можем да кажем – вървим бавно, но вървим напред. За мен е чест да съм част от вас, ваш главен прокурор и главен прокурор на Република България”, заяви още Иван Гешев.

/novini.bg/

0 Коментара

Напиши коментар

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password